facebook tracking
Våra avdelningar

Ramundbergets Lanthandel

Connect
Allt du behöver.

Om jag har glömt att handla middag på grund av oväntat bra afterski? Jag behöver frukost till fem vrålhungriga lägenhetskompisar..eller bara vill kompletteringshandla lite till nyårsmiddagen.

På Ramundbergets Lanthandel vi vägs ände finns i princip allt våra gäster och du som personal behöver under din vistelse här uppe. Utbud av vanliga konsumtionsvaror så som bröd, smör och mjölk, men även lokalt producerat kött och andra delikatesser som bara hör Härjedalen till. Ramundbergets Lanthandel är även ombud för både apotek och systembolag. 

Vill du vara i en miljö där det händer? Tycker du det är spännande med att tänka nytt, träffa gäster och ge spontan väderleksrapport. Då är det på Ramundbergets Lanthandel och camping du ska vara!

Arbetsplats och kultur

En arbetsdag är inte den andra lik hos oss i Ramundberget. Du vaknar dagligen upp till fantastiska vinterdagar och nya utmanande uppgifter.

Vill du ta en tur i backen eller spåret innan jobbet? Inga problem, bara att hoppa i pjäxorna! Vi är måna om att våra anställda ska trivas och att er vistelse hos oss i Ramundberget ska vara minst lika trivsam som gästernas! Mår inte ni bra, så mår inte våra gäster bra. Så är det bara.

Jobbar du redan på Ramundberget?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ramundberget.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor