facebook tracking
Våra avdelningar

Restaurang

Connect
Maten, miljön, servicen - en upplevelse i sig.

Den bästa varma chokladen? Snabbaste lunchen? Eller kan man få tag på en riktig Härjedalsburgare någonstans?

Ramundberget har under flera år varit vida känt för sina restauranger. Här finns något för alla. Gästen är lika välkommen oavsett om den äter egen matsäck eller en nio rätters avsmakningsmeny. Vilket också är en del av utmaningen.

Om du vet med dig att du kan eller vill utvecklas inom servering, kockande, disk, alltiallo eller ja vad som helst inom denna kategori är du hemskt välkommen att skicka in en ansökan. Tre restauranger, en pizzeria och tre caféer i drift kräver sin kunskap, sin profil. Och framför allt-sina medarbetare! Förhoppningsvis är det du!

Vi söker inför vintersäsongen 2018-2019:

Lisa Flacké

Personalchef

Arbetsplats och kultur

En arbetsdag är inte den andra lik hos oss i Ramundberget. Du vaknar dagligen upp till fantastiska vinterdagar och nya utmanande uppgifter.

Vill du ta en tur i backen eller spåret innan jobbet? Inga problem, bara att hoppa i pjäxorna! Vi är måna om att våra anställda ska trivas och att er vistelse hos oss i Ramundberget ska vara minst lika trivsam som gästernas! Mår inte ni bra, så mår inte våra gäster bra. Så är det bara.

Varför jobba hos oss?

Det är inte lätt att attrahera bra medarbetare. Särskilt inte om man befinner sig vid vägs ände, mitt ute i de svenska fjällen.
Men det är också det som gör det så unikt att arbeta hos oss. Det skapas en väldigt stark sammanhållning mellan alla som arbetar i Ramundberget. Det, i kombination med att det finns oändliga möjligheter till att åka skidor i alla dess former, att utvecklas i din tjänst, att få nya stimulerande arbetsuppgifter och vänner för livet gör valet är ganska enkelt. Kom till oss!

  • Schyssta och rättvisa villkor

    Ramundberget är som arbetsgivare medlem i Visita vilket innebär att alla våra anställningsavtal följer överenskommelsen med antingen HRF eller Unionen. Som medarbetare i Ramundberget är du då automatiskt knuten till ett kollektivavtal genom ditt anställningsbevis. Det innebär att du har trygghet i t.ex. automatiskt försäkring, i din anställning hos oss.

  • Attraktiva förmåner

    Som medarbetare i Ramundberget har du bl.a. personalrabatt på skidpass, sportbutik, skiduthyrning och restauranger. Du har också möjlighet att få rabatterat boende för familj som vill komma upp och hälsa på dig under din tid hos oss!

  • Aktivitetsutbud för personal

    Det är inte alltid enkelt att befinna sig vid vägs ände. Därför arrangerar vi under säsongerna flertalet olika aktiviteter för personal, där vi knyter nya kontakter eller upplever nya utmaningar tillsammans.

Vägs ände
840 97 Ramundberget Vägbeskrivning bokning@ramundberget.se 0684-66 88 00

Bruksvallarna


84097 Bruksvallarna Vägbeskrivning info@topsport.se

Funäsdalen

Rörosvägen 16
84095 Funäsdalen Vägbeskrivning info@topsport.se +4668421435

Jobbar du redan på Ramundberget?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ramundberget.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor