facebook tracking
Våra avdelningar

Topsport

Connect
Vi fixar utrustning, inklusive grejerna du glömt hemma!

Strävar du efter att hitta den perfekta pjäxan för omöjliga fötter? Den ultimata ryggsäcken för en riktigt bra alpinåkare? Ett uppdaterat underställ till Mormor?

På Topsport ser vi till att alla våra besökare får precis vad de behöver. Ingen dag är den andra lik, och flexibilitet är bara vårt mellannamn. Vi som arbetar antingen i Ramundberget, Bruksvallarna eller Funäsdalen ser till att ge alla våra gäster en oförglömlig upplevelse av vårt fantastiska utbud i kombination med den optimala upplevelsen av alla barnfamiljers mardröm, veckans skidhyra!

Tänkte väl att det skulle trigga igång, ansök till Topsport-teamet hos oss i Ramundberget och var med om en vintersäsong du aldrig kommer att glömma.

Björn Österberg

Ansvarig Topsport 

Arbetsplats och kultur

En arbetsdag är inte den andra lik hos oss i Ramundberget. Du vaknar dagligen upp till fantastiska vinterdagar och nya utmanande uppgifter.

Vill du ta en tur i backen eller spåret innan jobbet? Inga problem, bara att hoppa i pjäxorna! Vi är måna om att våra anställda ska trivas och att er vistelse hos oss i Ramundberget ska vara minst lika trivsam som gästernas! Mår inte ni bra, så mår inte våra gäster bra. Så är det bara.

Jobbar du redan på Ramundberget?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ramundberget.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor