Våra avdelningar

Topsport

Connect

Strävar du efter att hitta den perfekta pjäxan för omöjliga fötter? Den ultimata ryggsäcken för en riktigt bra alpinåkare? Ett uppdaterat underställ till Mormor?

På Topsport ser vi till att alla våra besökare får precis vad de behöver. Ingen dag är den andra lik, och flexibilitet är bara vårt mellannamn. Vi som arbetar antingen i Ramundberget, Bruksvallarna eller Funäsdalen ser till att ge alla våra gäster en oförglömlig upplevelse av vårt fantastiska utbud i kombination med den optimala upplevelsen av alla barnfamiljers mardröm, veckans skidhyra!

Tänkte väl att det skulle trigga igång, ansök till Topsport-teamet hos oss i Ramundberget och var med om en vintersäsong du aldrig kommer att glömma.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

En arbetsdag är inte den andra lik hos oss i Ramundberget. Du vaknar dagligen upp till en fantastisk miljö, oavsett sommar eller vinter, och har allt som oftast nya utmanande arbetsuppgifter framför dig.

Du har väldigt frekvent också möjligheten att kombinera ditt arbete med naturupplevelser utan dess like. Vi är måna om att våra anställda ska trivas och att vistelsen som medarbetare hos oss ska vara minst lika trivsam som gästernas! Mår inte våra medarbetare bra, så mår inte våra gäster bra. Så är det bara.

Varför jobba hos oss?

Det är inte lätt att attrahera bra medarbetare. Särskilt inte om man befinner sig vid vägs ände, mitt ute i de svenska fjällen. Men det är också det som gör det så unikt att arbeta hos oss. Det skapas en väldigt stark sammanhållning mellan alla som arbetar i Ramundberget. Det, i kombination med att det finns oändliga möjligheter till naturupplevelser i alla dess former, att utvecklas i din tjänst, att få nya stimulerande arbetsuppgifter och vänner för livet gör valet är ganska enkelt. Kom till oss!

 • Schyssta och rättvisa villkor

  Ramundberget är som arbetsgivare medlem i Visita vilket innebär att alla våra anställningsavtal följer överenskommelsen med antingen HRF eller Unionen. Som medarbetare i Ramundberget är du då automatiskt knuten till ett kollektivavtal genom ditt anställningsbevis. Det innebär att du har trygghet i t.ex. automatiskt försäkring, i din anställning hos oss.

 • Attraktiva förmåner

  Som medarbetare i Ramundberget har du bl.a. personalrabatt på skidpass, sportbutik, skiduthyrning och restauranger. Du har också möjlighet att få rabatterat boende för familj som vill komma upp och hälsa på dig!

 • Aktivitetsutbud för personal

  Det är inte alltid enkelt att befinna sig vid vägs ände. Därför arrangerar vi löpande flertalet olika aktiviteter för medarbetare, där vi knyter nya kontakter eller upplever nya utmaningar tillsammans.

Vägs ände
840 97 Ramundberget Vägbeskrivning bokning@ramundberget.se 0684-66 88 00 Se sida

Bruksvallarna


84097 Bruksvallarna Vägbeskrivning info@topsport.se Se sida

Funäsdalen

Rörosvägen 16
84095 Funäsdalen Vägbeskrivning info@topsport.se +4668421435 Se sida

Jobbar du redan på Ramundberget?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ramundberget.se
 • Kajsa Malmbo
 • Kim Sjöblom
 • Lena Tusås
 • Lisa Flacké
 • Niclas Ohlslöf
 • Philip Flacké
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor