facebook tracking
Våra avdelningar

Mickelinas värld

Connect
LillRamis och Källar'n

Vi har den viktiga uppgiften att ge barnen deras första upplevelse av fjällvärlden och vad den kan vara! Om ett barn ramlar i liften kan det forma en rädsla för skidåkning som sitter i, i många år. Precis som om barnen direkt blir upplyft och får en peppande kram, så släpper rädslan och trygga minnen av skidåkning skapas. 

I trygga miljöer skapas trygga barn med samma förkärlek för fjällen som vi har. Låt oss tillsammans skapa morgondagens skidåkare och fjällturister. Om vi gör vårt jobb bra, så kommer dessa barn att komma tillbaka till oss som unga vuxna och jobba här, och en dag som vuxna med egna barn! 

Mickelinas värld är barnens område i Ramundberget, här ryms skidbackar, LillRamis, lekrum, aktiviteter, bus och kärlek och självklart vår maskot fjällräven Mickelina. Endast fantasin sätter gränser på fjällets busigaste avdelning!

 

Hanna Kjell

Barnområdesansvarig

Arbetsplats och kultur

En arbetsdag är inte den andra lik hos oss i Ramundberget. Du vaknar dagligen upp till fantastiska vinterdagar och nya utmanande uppgifter.

Vill du ta en tur i backen eller spåret innan jobbet? Inga problem, bara att hoppa i pjäxorna! Vi är måna om att våra anställda ska trivas och att er vistelse hos oss i Ramundberget ska vara minst lika trivsam som gästernas! Mår inte ni bra, så mår inte våra gäster bra. Så är det bara.

Jobbar du redan på Ramundberget?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ramundberget.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor